PREZI

Geef met Prezi een presentatie met de WOW!-factor

Laat je presentatie niet de dooddoener zijn!

Jij hebt je verhaal goed op orde en weet je publiek enthousiast toe te spreken. Dat wil je toch geen afbreuk doen met een slecht uitziende presentatie! Prezi ondersteunt je verhaal met een fraaie visuele vormgeving. Laat achteraf iedereen je presentatie herbeleven door een PDF toe te sturen of een link naar je website waar je Prezi (interactief) online staat

De één leert sneller dan een ander. Die ander kan zich misschien weer langer concentreren. De Urbie Personal Trainer maakt, net als de Personal Trainer van de sportschool, een schema wat het best bij jou aansluit om tot je doel te komen. Dus niet die traditionele “2 tot 3 uur durende workshop” maar een 1-op-1 training op tijden dat het jou uitkomt en in een tijdsduur waar jij “je hoofd nog bij de les kan houden”.

Leer je sneller, dan koop je minder lesuren in. Kan je je lang concentreren, dan gaan we langer door, zo niet, dan stoppen we eerder en gaan een volgende keer verder.

Lesuurtje over? Je mag je overgebleven uren binnen 3 maanden gebruiken voor een herhalingsles.

Leren in je eigen tempo

Leerstof in begrijpelijke taal

Eigen tijdsindeling

Werkelijk prachtig zo’n Prezi, maar jij wilt je er zo weinig mogelijk mee bezig houden. Je hebt het al druk genoeg om je voor te bereiden op jouw presentatie.

Maak dan gebruik van de Urbie Personal Assistent. Deze maakt in overleg met jou, die professionele, overtuigende Prezi. .

Kies je voor Basic, dan lever je het materiaal volgens voorgeschreven specificaties aan. Wil je nog meer gemak dan kies je voor Easy.

Gemak

Professioneel

Tijdsbesparing

PERSONAL ASSISTENT

Je Urbie PA maakt in nauw overleg met jou, je eigen WOW!-factor Prezi presentatie.

PERSONAL TRAINER

Je Urbie PT leert je de basics om voor de dag te komen met een fraai vormgegeven Prezi.

Aanleverspecificaties

Aanleveren via WeTransfer naar info@urbie.nl

Afbeeldingen

Te gebruiken afbeeldingen

  • resolutie 72dpi tm 300dpi
  • format
    • jpeg
    • png

Achtergrond afbeelding / achtergrond afbeelding sheet/slide

  • 1920x1080px

Logo

Logo en andere huisstijl elementen, de originele bronbestanden:

  • .ai
  • .eps