SOCIAL MEDIA

Ervaar jij het SOCIAL MEDIA succes waar je op gehoopt had?

Ik leer je wat je moet doen om social media succesvol te krijgen

Facebook

Een creatieve manier om zakelijk te groeien

Nog onbekend met Facebook? Ik leer je de basics in begrijpelijke taal! Al een poos bezig maar je hebt niet het gevoel dat het voor je “werkt”? Ik leer je het beste uit je zakelijke Facebook pagina te halen door je te laten weten waarover te schrijven en wanneer te posten. Als je er klaar voor bent gaan we dieper de zakelijk Facebook materie in. Hoe plaats je een goede advertentie voor je doelgroep en monitor, evalueer je de resultaten van deze advertentie.

Met je eigen Urbie Personal Trainer aan de slag

Ik wil het niet zelf doen. Ik schakel de Personal Assistent in!

Linkedin

Netwerk(en) voor zakelijk resultaat

Onbekend met Linkedin? Ook hier geldt, ik leer je de basics, o.a. het goed inrichten van je profiel. Vervolgens gaan we samen aan de slag om voor jou de juiste personen voor je Linkedin netwerk te vinden en te binden. Daarna is het tijd om Linkedin verder te ontdekken en optimaal zakelijk in te gaan zetten.

Met je eigen Urbie Personal Trainer aan de slag

Ik wil het niet zelf doen. Ik schakel de Personal Assistent in!

Twitter

In gesprek met je klant

Met Twitter kom je digitaal in gesprek met je klanten. Handig voor je acquisitie, marketing, klantenservice en/of branding. Ik leer je hoe te “twitteren” en wat de ongeschreven gedragscode is.

Met je eigen Urbie Personal Trainer aan de slag

Ik wil het niet zelf doen. Ik schakel de Personal Assistent in!

WERKWIJZE SOCIAL MEDIA

Hoe wij samen aan de slag gaan om tot een mooi resultaat te komen

De één leert sneller dan een ander. Die ander kan zich misschien weer langer concentreren. De Urbie Personal Trainer maakt, net als de Personal Trainer van de sportschool, een schema wat het best bij jou aansluit om tot je doel te komen. Dus niet die traditionele “2 tot 3 uur durende workshop” maar een 1-op-1 training op tijden dat het jou uitkomt en in een tijdsduur waar jij “je hoofd nog bij de les kan houden”.

Leer je sneller, dan koop je minder lesuren in. Kan je je lang concentreren, dan gaan we langer door, zo niet, dan stoppen we eerder en gaan een volgende keer verder.

Je hebt nooit te veel lesuren ingekocht. Je mag deze uren binnen 3 maanden gebruiken voor een andere social media cursus of een herhalingsles.

Leren in je eigen tempo

Leerstof in begrijpelijke taal

Eigen tijdsindeling

Je weet dat er veel voordelen aan vast zitten om social media in te zetten maar jij wilt je er zo weinig mogelijk mee bezig houden. Je hebt het al druk genoeg met andere zaken.

Maak dan gebruik van de Urbie Personal Assistent. Deze regelt in overleg met jou je social media. Van het maken en inrichten van je account of profiel tot het plaatsen van berichten. Adverteren op Facebook? Geen probleem! Tot hoever jij de regie uithanden wil geven regelen we samen.

Kies je voor Basic, dan lever je het materiaal volgens voorgeschreven specificaties aan. Wil je nog meer gemak dan kies je voor Easy.

Gemak

Continuïteit

Tijdsbesparing

PERSONAL ASSISTENT

Je Urbie PA maakt en zorgt ervoor dat je berichten of je Facebook advertenties met zorg op social media geplaatst worden.

PERSONAL TRAINER

Je Urbie PT leert je jouw berichten of je Facebook advertenties met succes op social media te plaatsen.