SOCIAL MEDIA

Ervaar jij het SOCIAL MEDIA succes waar je op gehoopt had?

Ik leer je wat je moet doen om social media succesvol te krijgen

Facebook

Een creatieve manier om zakelijk te groeien

Nog onbekend met Facebook? Ik leer je de basics in begrijpelijke taal! Al een poos bezig maar je hebt niet het gevoel dat het voor je “werkt”? Ik leer je het beste uit je zakelijke Facebook pagina te halen door je te laten weten waarover te schrijven en wanneer te posten. We gaan dieper duiken in de zakelijk Facebook materie. Hoe plaats je een goede advertentie voor je doelgroep en monitor, evalueer je de resultaten van deze advertentie.

Linkedin

Netwerk(en) voor zakelijk resultaat

Onbekend met Linkedin? Ook hier geldt, ik leer je de basics, o.a. het goed inrichten van je profiel. Vervolgens gaan we samen aan de slag om voor jou de juiste personen voor je Linkedin netwerk te vinden en te binden. Daarna is het tijd om Linkedin verder te ontdekken en optimaal zakelijk in te gaan zetten.

Instagram

Interesse opwekken en tot actie laten overgaan

Instagram is het medium om via mooie foto’s en korte video’s de interesse bij je (potentiële) klanten te wekken om tot actie over te gaan. Dit kan zijn van website bezoek (naamsbekendheid) tot aan direct overgaan tot aankoop van een product of het afnemen van een dienst. Ook hier leer ik je het meeste uit je (zakelijke) instagram account te halen.

Workshops

Meer uit je social media halen door het volgen van workshops van Urbie